Ravintola Saaristo Klippanilla - Helsingin parveke merelle

Tervetuloa nauttimaan pitkistä illallisista merta katsellen & tekemään uusia muistoja

Kaivopuiston edustalla, Klippanin luodolla, sijaitseva jugend-huvila on yksi Helsingin näyttävimpiä ja perinteikkäimpiä ravintoloita. Vuonna 1899 valmistuneella rakennuksella on pitkä ja värikäs historia. Aikanaan kansallisrunoilijamme Eino Leinokin oli ravintolassa tuttu näky vappuisin. Lähempää muistoista löytyvät yöttömän yön pitkät illalliset merta katsellen, nuoruuden tanssit parketilla, pitkät kosteat lounaat, rapujuhlat sekä ne kaikkein kauneimmat häät. Muistoja ja tarinoita on paljon. Toivottavasti myös sinun käynnistäsi tulee perinne ja siitä jää paljon hyviä muistoja.

Saariston illallismenut sisältävät klassisia skandinaavisia makuja – parhaita tuulahduksia maalta ja mereltä. Loppukesän herkkuihin kuuluvat tietysti myös kotimaiset ravut.

Saaristo tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kahden henkilön romanttisesta illallisesta yli 400 henkilön yksityistilaisuuksiin. Upeilla merimaisemilla ympäröityä ravintolasalia täydentävät baari, tanssilattia ja kolme ulkoterassia. Vain muutaman minuutin venematka ja olet perillä!

Oivahymy>>